2009. január 20., kedd

Fergeteges délelőttök

Ez a hét szuperül kezdődik, mivel süt a nap és csupa jó dolog történik, kedvesek az emberek és szerdán megyünk Egerszalókra és szombaton meg ha minden igaz Attival kettesben lemegyünk Gántra kirándulni, mert a gyermekeink szabadnapot vettek ki és közölték, hogy itthon akarnak maradni játszani :)

Tegnap délelőtt Lulival elmentünk a Meseboltba, mert elhatároztam, hogy kenyereszsákot varrok és akartam hozzá valami szupi kockás anyagot venni. Hát persze hogy megint otthagytam egy tonna zsozsót és vettem egy kiló gyönyörű mindenféle anyagot, de minden olyan gyönyörű ott, legszívesebben az egész boltot megvenném.
Szóval Luli nagyon jól érezte magát, mert metróztunk, villamosoztunk, mozgólépcsőztünk, meg sétéltunk az autók között és lány létére ezek fantasztikus élmények neki.

Ma reggel nem volt valahogy a topon eléggé köhög és Egerszalók miatt nem akarok kockáztatni, szóval kihagytuk a zenebölcsit és inkább elmentünk a Duna plazaba párásítót venni, mert a régi teljesen tönkrement és a köhögés jó része szerintünk a fűtéstől van. Megvettük a párásítót is, de a délelőtt fénypontja mégsem ez volt. Luli rákapott a mozgólépcsőre úgyhogy mivel ráértünk amúgy kb fél órát mozgólépcsőztünk. Fel meg le mentünk, aztán lifteztünk is, meg akartunk Boribont venni neki, mert nagyon élvezi ha mesélem neki, de amik megvannak, azokat már halálra unom :) Két könyvesboltban is voltunk, de nem kaptunk. Lulit szerintem kárpótolta azonban a könyvesbolti szaladgálás. Lévén kedd délelőtt, nem voltak sokan, így senkit nem zavartunk. Luli föl le szaladgált a polcok között, néha levett egy könyvet, végig lapozta, visszatette, futott tovább, nagyon élvezte.

Csúcs délelőtt volt! Itthon zöldséges tészta, mákos nudli, most csicsika :)

Nincsenek megjegyzések: